Sjednica Vijeća roditelja

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

U srijedu, 11.05.2022. u prostorijama naše škole održana je redovna sjednica Vijeća roditelja Treće osnovne škole. U uvodnom dijelu sjednici su prisustvovali direktorica škole, gđa. Aida Pleh i pedagog, gđa. Amela Tinjak. Roditeljima su predstavljene aktivnosti na Igmanu realizovane 09.05.2022. povodom Dana škole, te snimak svih aktivnosti naših učenika i nastavnika.

Prisutni roditelji izrazili su zadovoljstvo predstavljenim aktivnostima te su prenijeli pozitivne utiske roditelja i učenika svojih odjeljenja.

Direktorica Škole, gđa. Aida Pleh zahvalila se roditeljima na kontinuiranoj podršci te povodom toga izjavila: „Hvala što ste naši partneri u jednom od najbitnijih segmenata društva i što ste prepoznali trud, rad i zalaganje svih uposlenika naše škole.“

Pored ove prezentacije, roditelji su upoznati s temom „Zdravlje kao prioritet kod razvoja motoričkih sposobnosti i funkcionalnosti pokreta“ koju je detaljno analizirao profesor Ramčilović Dino.

Novosti

Obavještenja

Počeo je mjesec Ramazana

Početak ramazana određen je islamskim lunarnim kalendarom, a počinje s opažanjem mladog mjeseca. Ramazan, mjesec posta, ove godine počeo je 22. marta, u srijedu navečer, dok

Pročitaj više »