Predstavnik kompanije „Gorenje Commerce“d.o.o. uručio donaciju – pročišćivači zraka

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Danas su našu školu posjetili  Abdurahman Drkić predstavnik kompanije „Gorenje Commerce“ d.o.o. Sarajevo i  načelnik Općine Ilidže gospodin Nermin Muzur  sa svojim saradnicima. Gospodin Abdurahman Drkić, predstavnik kompanije „Gorenje Commerce“ d.o.o. Sarajevo je uručio donaciju od 15 pročišćivača  zraka koji će učenicima i nastavnom osoblju omogućiti bolje zdravstveno-higijenske uslove tokom njihovog boravka u prostorima škole. Primjenom učinkovitih prečistača zraka dodatno će  se obezbjediti ugodniji i zdraviji boravak učenika u radnom prostoru. Briga za učenike, njihovo zdravlje i obrazovanje, uvijek će biti na prvom mjestu.

Direktorica  škole Aida Pleh  upoznala je načelnika Općine s radom i aktivnostima škole, ali i s najčešćim problemima s kojima se škola susreće. Upriličen je obilazak školskih prostorija te je analizirano i trenutno zdravstveno-higijensko stanje u školi. Istaknuto je da će Općina Ilidža shodno prioritetima i potrebama, a u skladu s mogućnostima podržavati aktivnosti i projekte škole koje za cilj imaju poboljšanje uslova odgojno-obrazovnog rada.
Zahvaljujemo Abdurahmanu Drkiću predstavniku kompanije i kompaniji „Gorenje Commerce“ d.o.o. Sarajevo na uručenoj donaciji, a načelniku Općine Ilidža gospodini Nerminu Muzuru na iskazanom interesu i  posjeti školi.

Novosti