Obilježen Dan dječije radosti

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Svake godine, po školskom kalendaru, Dan dječije radosti se obilježava posljednjeg radnog dana u mjesecu decembru. Tog dana učenici se raduju, zajedno sa svojim učiteljima i nastavnicima, uspješno završenom prvom polugodištu školske i tekuće kalendarske godine. Sa mnogo nade očekuju se novi školski i životni uspjesi u godini koja nam dolazi.

U povodu dolaska Dana dječije radosti  i Nove godine učenici nižih razreda su se predstavili svojim vršnjacima  pjesmom, svirkom i plesom. Program koji su izveli učenici je bio raznovrstan i bogat. U programu su  učestvovali članovi , literarne, recitatorske, muzičke i dramske sekcija odjeljenja nižih razreda naše škole. Učenici starijih razreda Dan dječije radosti obilježili su u učionicama sa svojim razrednim straješinama.

Svim našim učenicima, nastavnicima, uposlenicim, roditeljima i prijateljima škole želimo sretan Dan dječije radosti  i sretnu i uspješnu Novu 2023. godinu!

Novosti

Kutak za nastavnike

U susret ramazanu

U ponedjeljak u akšamski vakat dolazi nam najdraži gost. Otvorimo mu širom vrata naših domova koje smo očistili i pripremili mahsus za njega. Neka mubarek

Pročitaj više »